Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai supaprastinus reikalavimus, net ir savo namų virtuvėje visi norintys gali gaminti įvairius kepinius, miltinius produktus ir kitus patiekalus bei mažais kiekiais tiesiogiai juos tiekti klientams ar įmonėms.

Balandžio 22 d. 10 val. planuojamų mokymų metu VMVT specialistai dėstys temas, kurios aktualios tiems, kurie ketina užsiimti maisto gamybos mažais kiekiais veikla. Mokymų metu bus kalbama apie: bendruosius ir specialiuosius reikalavimus maisto gamintojams, dažniausiai pasikartojančias klaidas, reikalavimus asmenims, gaminantiems bei tvarkantiems maistą. Mokymų metu VMVT specialistai atsakys į dalyvių užduodamus klausimus. 

 

Seminaras vyks ZOOM platformoje: https://bit.ly/3Midi6B

Prisijungimo ID: 871 7924 9980

Prisijungimo kodas: kyq&LFu24

Pranešėjai:

* Miglė Navašinskaitė, VMVT Maisto skyriaus vyr.specialistė – valstybinė maisto produktų inspektorė

* Kristina Paškevičienė, VMVT Marijampolės departamento vyr. specialistė – maisto produktų inspektorė

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite: