Mėsos, žuvies ir įvairių kitų produktų  konservų kaupimas  kaip niekada aktualus. Vis tik besaikis konservuotų maisto produktų kaupimas ir jų laikymas net keletą metų yra visiškai netikslingas, nes tokio konservuoto maisto skonis, tekstūra, taip pat ir maistinė vertė gali suprastėti. 

Apie tai, ką pirkėjams reikėtų žinoti laikant ir vartojant konservuotus produktus, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos Maisto skyriaus vyriausiosios specialistės-valstybinės maisto produktų inspektorės Vilmos Pušinaitės komentaras portale LRT.lt. 

Visą specialistės komentarą galite peržiūrėti šioje nuorodoje https://www.lrt.lt/naujienos/gyvenimas/13/1630112/klausiate-atsakome-per-kiek-laiko-reikia-suvartoti-konservuotus-maisto-produktus.

VMVT inf.

Rekomenduojami video:

Taip pat skaitykite: